tel. 500 499 400 🔥 Gwarancja Trusted Shops 10 000 zł 🔥 Showroom Warszawa

Steki w wersji WOW! Warszawa Wilanów

Steki w wersji WOW! Warszawa Wilanów

Steki w wersji WOW! – daj się porwać wołowinie Chobot Meat

Uwaga, tekst grozi wzmożonym ślinieniem się i nagłą ochotą na grillowanie!


1. Stek prosto z Chobotu, czyli zero ściemy, samo mięcho

  • Od razu od producenta – bez zbędnych przystanków w hurtowniach i tajemniczych magazynach. Klik ↔ stek i już

  • Kontrola jakości na sterydach (bez sterydów) – zakład ma świeżutki certyfikat IFS Food potwierdzający, że każda krowa zna tam regulamin BHP na pamięć.

  • Mięso dla szefów kuchni… i dla Ciebie – przez lata premium wołowina Chobot królowała wyłącznie w restauracjach z białymi obrusami. Teraz możesz położyć ją na swoim ruszcie i poczuć się jak Gordon Ramsay w klapkach.

 


2. Burgerowa arytmetyka: 80/20 czy 90/10

Nazwa Tłuszcz Dla kogo? Efekt uboczny
Burger Premium FAT 20 % #TeamSoczystość, lubisz „sok na brodzie” Brak miejsca na dziadkową dietę
Burger Premium FIT 10 % #TeamFitness, liczysz makro Potrzeba drugiej bułki, bo zjesz za szybko

Obie wersje to 100 % czystej wołowiny – zero glutenu, soi i smutku.

Tip szefa: Smaż na maksa ↑ temperaturę, 3-4 minuty z każdej strony i nie zgniataj łopatką – burger to nie list na poczcie!




3. Gdzie to wszystko upolować?

Showroom Foodlovers – Warszawa, ul. Vogla 8

  • Pogłaskaj steka przed zakupem (bez obaw, jest w vacum).

  • Złap poradę od ekipy Foodlovers, jak dobrać stek do Twojej patelni, rusztu czy… suszarki do włosów (serio, jest taki trick na crust!).

  • Przetestuj różnicę między linią Standard, Premium i Extra Marble – degustacje odbywają się częściej niż ustawowe przerwy na kawę.


4. Jesteś z okolicy? Foodloversi podjadą z grillem :) lub mięsem

Przy większym zamówieniu – myśl o weekendowym garden party lub osiedlowym „Burger Day” – ekipa Foodlovers dowozi paczkę pod drzwi. Kto powiedział, że marzenia nie przyjeżdżają kurierem? 🚚🔥


5. Podsumowując, bo boczek z chłodni woła

    1. Steki Chobot Meat – mięso z rodowodem godnym F1, tylko że ryczy zamiast warczy.

    2. Burgery 80/20 & 90/10 – wybierasz, czy chcesz więcej soczystości czy kalorycznej dyplomacji.

    3. Showroom na Vogla 8 – miejsce, gdzie wołowina gra pierwsze skrzypce, a Ty jesteś dyrygentem.

    4. Dostawa lokalna – bo czasem jedyne, co powinno Cię dzielić od steka, to folia próżniowa.

Nie zwlekaj – wpadnij, zamów, zaproś znajomych i… pozwól, by sąsiedzi zazdrośnie wąchali zapach z Twojego grilla. Smacznego! 🥩🔥

Polecane

Prawdziwe opinie klientów
4.9 / 5.0 517 opinii
pixelpixel