Steki w wersji WOW! Warszawa Wilanów

Steki w wersji WOW! – daj się porwać wołowinie Chobot Meat
Uwaga, tekst grozi wzmożonym ślinieniem się i nagłą ochotą na grillowanie!
1. Stek prosto z Chobotu, czyli zero ściemy, samo mięcho
-
Od razu od producenta – bez zbędnych przystanków w hurtowniach i tajemniczych magazynach. Klik ↔ stek i już
-
Kontrola jakości na sterydach (bez sterydów) – zakład ma świeżutki certyfikat IFS Food potwierdzający, że każda krowa zna tam regulamin BHP na pamięć.
-
Mięso dla szefów kuchni… i dla Ciebie – przez lata premium wołowina Chobot królowała wyłącznie w restauracjach z białymi obrusami. Teraz możesz położyć ją na swoim ruszcie i poczuć się jak Gordon Ramsay w klapkach.
2. Burgerowa arytmetyka: 80/20 czy 90/10
Nazwa | Tłuszcz | Dla kogo? | Efekt uboczny |
---|---|---|---|
Burger Premium FAT | 20 % | #TeamSoczystość, lubisz „sok na brodzie” | Brak miejsca na dziadkową dietę |
Burger Premium FIT | 10 % | #TeamFitness, liczysz makro | Potrzeba drugiej bułki, bo zjesz za szybko |
Obie wersje to 100 % czystej wołowiny – zero glutenu, soi i smutku.
Tip szefa: Smaż na maksa ↑ temperaturę, 3-4 minuty z każdej strony i nie zgniataj łopatką – burger to nie list na poczcie!
3. Gdzie to wszystko upolować?
Showroom Foodlovers – Warszawa, ul. Vogla 8
-
Pogłaskaj steka przed zakupem (bez obaw, jest w vacum).
-
Złap poradę od ekipy Foodlovers, jak dobrać stek do Twojej patelni, rusztu czy… suszarki do włosów (serio, jest taki trick na crust!).
-
Przetestuj różnicę między linią Standard, Premium i Extra Marble – degustacje odbywają się częściej niż ustawowe przerwy na kawę.
4. Jesteś z okolicy? Foodloversi podjadą z grillem :) lub mięsem
Przy większym zamówieniu – myśl o weekendowym garden party lub osiedlowym „Burger Day” – ekipa Foodlovers dowozi paczkę pod drzwi. Kto powiedział, że marzenia nie przyjeżdżają kurierem? 🚚🔥
5. Podsumowując, bo boczek z chłodni woła
1. Steki Chobot Meat – mięso z rodowodem godnym F1, tylko że ryczy zamiast warczy.
2. Burgery 80/20 & 90/10 – wybierasz, czy chcesz więcej soczystości czy kalorycznej dyplomacji.
3. Showroom na Vogla 8 – miejsce, gdzie wołowina gra pierwsze skrzypce, a Ty jesteś dyrygentem.
4. Dostawa lokalna – bo czasem jedyne, co powinno Cię dzielić od steka, to folia próżniowa.
Nie zwlekaj – wpadnij, zamów, zaproś znajomych i… pozwól, by sąsiedzi zazdrośnie wąchali zapach z Twojego grilla. Smacznego! 🥩🔥
Polecane
