Trufle
( ilość produktów: 6 )
Trufla zimowa (Tuber Melanosporum), 1 gatunek, kawałki trufli, Gaillard, 50 g
Te zimowe trufle gotuje się w soku truflowym z odrobiną soli i można je spożywać jak świeże trufle. Pokrojone na małe kawałki lub plasterki, idealnie nadają się do terriny, pasztetów, sosów lub do serka śmietankowego. Masa po odsączeniu: 35 gram.
350,00 zł brutto/1szt.

Letnie skórki Truflowe, Skorupy/Plastry Trufli, Plantin, 210 g
Letnie skorupki trufli, gotowane w soli i soku truflowym. Są w pełni zakonserwowane. Można ich używać do aromatyzowania sosów; należy je wcześniej podsmażyć na niewielkiej ilości oliwy z oliwek. Masa po odsączeniu: 200 gram.
340,00 zł brutto/1szt.

Trufla zimowa (Tuber Melanosporum), skórki, skorupki i plasterki trufli, Plantin, 210 g
Skorupki trufli zimowych, konserwowane w soli i soku truflowym. W pełni zakonserwowane. Można je wykorzystać do aromatyzowania sosów. Masa po odsączeniu: 200 g.
1 040,00 zł brutto/1szt.

Trufla zimowa (Tuber Melanosporum), skórki, skorupki i plasterki trufli, Plantin, 105 g
Skorupki trufli zimowych, konserwowane w soli i soku truflowym. W pełni zakonserwowane. Można je wykorzystać do aromatyzowania sosów. Masa po odsączeniu: 100 g.
540,00 zł brutto/1szt.

Trufla zimowa (Tuber Melanosporum), skórki, skorupki i plasterki trufli, Plantin, 60 g
Skorupki trufli zimowych, konserwowane w soli i soku truflowym. W pełni zakonserwowane. Można je wykorzystać do aromatyzowania sosów. Masa po odsączeniu: 50 g.
200,00 zł brutto/1szt.

Trufla zimowa (Tuber Melanosporum), skórki, skorupki i plasterki trufli, Plantin, 60 g
Skorupki trufli zimowych, konserwowane w soli i soku truflowym. W pełni zakonserwowane. Można je wykorzystać do aromatyzowania sosów. Masa po odsączeniu: 50 g.
180,00 zł brutto/1szt.
